Τηλ: 283.102.4211 // 283.102.2110 // 283.105.0704 // Affiliated with EOPYY

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ​

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ​

Τμήμα Κλασικής και Ψηφιοποιημένης Ακτινολογίας Ενηλίκων & Παίδων - Bioscan

Τμήμα Κλασικής και Ψηφιοποιημένης Ακτινολογίας Ενηλίκων και Παίδων

Το τμήμα Κλασικής και Ψηφιοποιημένης Ακτινολογίας του Bioscan είναι εξοπλισμένο με ακτινολογικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους.

Learn More
Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας Ενηλίκων και Παίδων

Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας Ενηλίκων και Παίδων

Το τμήμα Αξονικής Τομογραφίας του Bioscan είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο πολυτομικό Αξονικό τομογράφο (multislice) του οίκου Siemens, παρέχοντας ταχύτητα και διαγνωστική ακρίβεια στις διενεργούμενες εξετάσεις.

Learn More
Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας Ενηλίκων και Παίδων Bioscan

Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας Ενηλίκων και Παίδων

Το τμήμα Υπερηχοτομογραφίας του Bioscan είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο Υπερηχοτομογράφο του οίκου General Electric, που επιτρέπει τη διενέργεια όλων των εξετάσεων. Η Υπερηχοτομογραφία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες απεικονιστικές εξετάσεις καθώς είναι μία απλή και ακίνδυνη μέθοδος, εξαιρετικά ευκρινής, ακριβής και αξιόπιστη.

Learn More
ανοιχτός μαγνητικός τομογράφος ρεθυμνο

Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας Ενηλίκων και Παίδων

Η Μαγνητική Τομογραφία έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες και πιο ευέλικτες μορφές ιατρικής απεικόνισης. Βασίζεται στο φαινόμενο του μαγνητικού συντονισμού και το βασικότερο πλεονέκτημά της σε σχέση με τις υπόλοιπες απεικονιστικές μεθόδους είναι ότι ο εξεταζόμενος δεν εκτίθεται σε ιοντίζουσα ακτινοβολία, αλλά σε μαγνητικά και ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Η Μαγνητική Τομογραφία είναι μία ασφαλής και αξιόπιστη απεικονιστική μέθοδος που, κατά κύριο λόγο, εστιάζει στην εξέταση του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, των αρθρώσεων, του μαστού, της καρδιάς, και οποιουδήποτε οργανικού μέρους περιέχει μαλακά μόρια.

Learn More
Τμήμα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας

Τμήμα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας (CR)

Στο Ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο Bioscan λειτουργεί Τμήμα ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας που διαθέτει Μαστογράφο του οίκου Siemens, παρέχοντας Μαστογραφία υψηλής ευκρίνειας με χαμηλό ρυθμό δόσης ακτινοβολίας, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει απεικόνιση μεγάλης επιφάνειας, που εκτείνεται ως τις παρυφές του μαστού. 

Learn More
Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας

Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας

Στο ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο Bioscan λειτουργεί τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, στο οποίο διενεργούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Το Τμήμα διαθέτει το σύγχρονο σύστημα μέτρησης Lunar Prodigy του οίκου General Electric, διασφαλίζοντας άριστες μετρήσεις, εξαιρετική διακριτική ικανότητα και χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

Learn More
Τμήμα Πανοραμικού - Bioscan

Τμήμα Πανοραμικού

Το Τμήμα Πανοραμικού είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο, ψηφιακό Ορθοπαντομογράφο του οίκου Planmeca για την πανοραμική εξέταση των δοντιών (ενηλίκων και παίδων).

Learn More