Τηλ: 283.102.4211 // 283.102.2110 // 283.105.0704 // Affiliated with EOPYY

Τμήμα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας (CR)

Τμήμα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας

Στο Ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο Bioscan λειτουργεί Τμήμα ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας που διαθέτει Μαστογράφο του οίκου Siemens, παρέχοντας Μαστογραφία υψηλής ευκρίνειας με χαμηλό ρυθμό δόσης ακτινοβολίας, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει απεικόνιση μεγάλης επιφάνειας, που εκτείνεται ως τις παρυφές του μαστού. 

Στόχος της Μαστογραφίας

Η Μαστογραφία έχει ως στόχο να ελεγχθεί και να εντοπιστεί ο καρκίνος του μαστού σε υποκλινικό στάδιο, προτού δηλαδή παρουσιαστούν εμφανείς κλινικές αλλοιώσεις (ψηλαφητό οζίδιο, έκκριμα από τη θηλή κ.ά). Η έγκαιρη διάγνωση, όπως στην πλειονότητα των ιατρικών περιπτώσεων, συνεπάγεται υψηλότερο ποσοστό ίασης, μικρότερη ταλαιπωρία για την ασθενή, και συντομότερο χρόνο αποθεραπείας.

Στις μέρες μας, η μαστογραφία αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για την έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Μετά την ηλικία των 40 ετών κάθε γυναίκα πρέπει να υποβάλλεται σε μαστογραφία. Ο μαστολογικός έλεγχος είναι ολοκληρωμένος όταν η γυναίκα έχει πραγματοποιήσει συνδυαστικά υπερηχογράφημα μαστών και μαστογραφία.

Η μαστογραφία πραγματοποιείται στο εργαστήριο Bioscan, στην οδό Δημητρακάκη 31.

Εμπιστευτείτε το Bioscan για έναν πλήρη μαστολογικό έλεγχο.
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο 28310.22110 και στο 28310.24211